ΒΡΑΔΥΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ!!!!!

2012-07-02 18:42



ΒΡΑΔΥΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ:

Απλώστε στο πρόσωπο σας ένα μέικ-απ λίγο πιο ανοιχτό από τον τόνο της επιδερμίδας σας, για να είναι πιο φωτεινό το αποτέλεσμα. Mε ένα σφουγγαράκι ελαφρώς βρεγμένο δουλευτε το για να απλώθει το μέικ – απ πιο εύκολα.


Βάλτε λίγο κονσίλερ σε δύο τόνους πιο ανοιχτό από ότι το μέικ-απ κάτω από τα μάτια αλλά και το πιγούνι, το κούτελο και κάθετα πάνω στην μύτη. Με αυτό τον τρόπο καταφέρνετε να δώσετε στο πρόσωπό σας μια πιο ανάγλυφη μορφή.

Εφαρμόστε την πούδρα για να σταθεροποιηθεί το μέικ-απ, κατά προτίμηση σε μορφή σκόνης και διάφανη, δηλαδή χωρίς χρώμα για να μην βαρύνει την επιδερμίδα. Αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και πούδρα με μικρά stras.

Βάλτε πάνω σε όλο το βλέφαρο των ματιών μια γυαλιστερή σκιά σε ανοιχτούς τόνους, όπως ροζ ή χρυσό για όσες είναι καστανές ή μελαχρινές και κοραλλί ή σωμών για τις ξανθιές. Κάτω ακριβώς από τα φρύδια απλώνετε μια πιο ανοιχτή σκιά για να δώσετε περισσότερο φως.

Με ένα λεπτό πινελάκι βάλτε γκρι – καφέ σκιά στην κάτω ρίζα των βλεφάρων, σβήνοντας την προς την εσωτερική γωνία του ματιού και προς την εξωτερική γωνία, βγαίνοντας λίγο πιο έξω. Με το ίδιο χρώμα και πινέλο κάντε ακριβώς την ίδια διαδικασία και στην ρίζα του πάνω βλεφάρου, τραβώντας λίγο πιο έξω την γραμμή στην εξωτερική γωνία του ματιού, με ανοδική τάση στο τελείωμα.

Αν έχετε μεγάλα μάτια, προσθέστε μολύβι στον ίδιο τόνο ή και λίγο πιο σκούρο μέσα στις ρίζες των βλεφάρων, για να γίνει πιο εκφραστικό το βλέμμα. Για τα πιο μικρά μάτια ένα άσπρο μολύβι είναι προτιμότερο.

Επιλέξτε ρουζ σε καφέ – μπρονζέ αποχρώσεις πάνω ακριβώς στα ζυγωματικά, δίνοντας μια ελαφριά γυαλάδα. Στο σημείο που τελειώνει το κόκαλο των “μήλων”, χρησιμοποιήστε λίγο πιο σκούρο ρουζ για να γίνει λίγο πιο έντονη η δομή του προσώπου σας.

Προσθέστε λίγο ρούζ και στα πλαϊνά της μύτης αλλά και στους κροτάφους καθώς και σε όλο το περίγραμμα του προσώπου.

Χρησιμοποιήστε αρκετή μάσκαρα στα πάνω βλέφαρα. Όσες γυναίκες είσαστε πιο έμπειρες στο μακιγιάζ μπορείτε να κολλήσετε 2-3 τουφάκια ψεύτικες βλεφαρίδες πάνω στις δικές σας, μόνο στην εξωτερική γωνία των ματιών. Κάτω βάλτε λιγότερη μάσκαρα.

Για πληροφορίες στο email:agelina.anezi@hotmail.com