Απλές συμβουλές ομορφιάς για Gold Mums!

2012-11-10 19:11

 

Γνωρίζω καλά ότι όταν είσαι μανούλα ο προσωπικός χρόνος είναι ελάχιστος γιατί πρέπει να τα έχεις όλα στην εντέλεια .. Δείτε παρακάτω κάποιες απλές συμβουλές που θα σας τονώσουν και θα μεταμορφώσουν την όψη αλλά κα αυτοπεποίθησή σας.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν…

Μαλλιά:

Μανούλα, προσπάθησε να διαλέξεις ένα κούρεμα ώστε να μπορείς να φτιάχνεις το styling μόνη σου… Ωστόσο αν προλαβαίνεις 2 ώρες πριν λουστείς βάλε ελαιόλαδο στα μαλλιά σου και τύλιξε τα με μια ζεστή πετσέτα! Είναι η καλύτερη μάσκα μαλλιών…

ΠΡΌΣΩΠΟ:

Ξέρω ότι εδώ πολλές από εσάς λόγω έλλειψης ύπνου και κούρασης έχουν θαμπό δέρμα… Προσπάθησε να καταναλώνεις 1,5-2 λίτρα νερό την ημέρα ..Να φοράς πάντα αντηλιακή κρέμα και το βραδύ να πλένεις πάντα το πρόσωπό σου και να χρησιμοποιείς μια ενυδατική κρέμα προσώπου. Και συχνό peeling με αγνά φυτικά προϊόντα Αν αναμείξεις υγρό σαπούνι προσώπου με μαγειρική σόδα θα έχεις ένα τέλειο πίλινγκ προσώπου! Για τους μαύρους κύκλους της αϋπνίας η λύση βρίσκεται στο πράσινο τσάι με καφεΐνη για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια. Βρέχεις τα σακουλάκια του τσαγιού για μερικά λεπτά, τα αφήνεις να κρυώσουν τα στραγγίζεις και τα ακουμπάς στα μάτια που τα έχεις κλειστά για μερικά λεπτά…Trust me σούπερ αποτελέσματα!

Μακιγιάζ:

Δεν χρειάζεται ούτε make up ούτε πούδρα το μονό που έχεις να κάνεις είναι να απλώνεις την ενυδατική σου κρέμα με χρώμα και αντηλιακή προστασία (υπάρχει στην αγορά με πολύ χαμηλή τιμή) βάλε τη μάσκαρα σου το ρουζ σου στα μάγουλα που σου δίνει το χρώμα της ζωηράδας και της φρεσκάδας το lip gloss και είσαι έτοιμη! Δεν ξεχνάμε ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ πάντα να έχουμε ένα γαλάκτωμα καθαρισμού με βαμβάκι πάνω στο κομοδίνο μας για να ξεβαφόμαστε… Είναι πολύ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!

Οτιδήποτε χρειαστείτε από συμβουλές ομορφιάς επισκεφτείτε και το blog μου https://angelinas-world.webnode.gr/ αλλά και προσωπικά στο mail μου:agelina.anezi@hotmail.com.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο GOLD MUM για την εμπιστοσύνη και την τιμή που μου έδειξε!

(made by me)